lördag 31 oktober 2009

Det närmar sej....

Ja snart är det måndag...då bär det av! Det är med skräckblandad förtjusning som resan närmar sej! Det är fortfarande några lösa tåtar som måste dras åt men hey, det är ju ett äventyr! Idag kom jag ett steg närmare iaf. UPS ringde på dörren och lämnade över våra James Morrisonbiljetter! Jaaa! Sedan har jag införskaffat en liten Parisguide (turist som jag är) och impuls köpt några små, söta förpackningar med hygien artiklar...fiffigt tyckte jag när vi praktiskt taget kommer bo i en ryggsäck :)
Ikväll hade jag tvättstuga, efter en förvirrad ombokning då någon hade stulit min bokningscylinder, varför nu nycklarna passar i flera olika? Men men, varvat med stugan har jag haft myskväll framför "en shopaholics bekännelser" med julmust och sötsaker samt chattat lite med några söta brudar, Judit och Marina. Jag känner att det faktiskt ger en del att prata med dom om mitt dravvel, lite klientorienterad terapi, jag slänger ur mej mina tankar och funderingar och får på det sättet bättre perpektiv på hur jag faktiskt uppfattar olika saker. Efter detta stänger jag av mitt överjag och låter detet (och framförallt fröken Brandström) bestämma och därav följer lust och begär hahaha! Men det kommer ju något bra ut ur det också! ;) Imorgon är det jobb och sedan utgång! Då tar vi nya tag och hoppas att det svänger lika mycket på Memento som förra helgen, om inte ännu mer!


Kvällen avslutas med Sarah Dawn Finer - Moving on gör en råtaggad!

onsdag 28 oktober 2009

Bugg is the shiiiit!

Ja idag var det riktigt kul på buggen! Jag har ju inte varit där på två veckor men jag kom snabbt ikapp ;) En kille sa " Hej är det bra med dej, eller det behöver jag ju inte fråga, du riktigt strålar ju!" Och ikväll var det verkligen så! Grymt härligt att få skaka loss! Är väl mycket som spelar in kanske, skönt att tentan är avklarad och spännande att Paris resan närmar sej! Plus att jag hade ju barnfritt idag så hade väl hoppats på att det skulle hända nå mer skojj ikväll men så blev det ikke....sitter hemma vid datorn istället. Helt okej de med! Behöver betala lite räkningar och ställa inför nästa vecka...då jag är borta heeela veckan :D

tisdag 27 oktober 2009

Ego!

Försöker suga åt mej av alla snälla ord jag får av folk runt omkring mej :) Blev nyss kallad "fantastiska vän". Värmde verkligen...det kommer jag nog sova gott på inatt! I helgen blev jag kallad "perfekt", kanske inte en så tillförlitlig källa men ändå, roligt med lite bekräftelse. Jag mår så bra nu och uppskattar verkligen folk i min omgivning. Jag är så tacksam att jag har min kära familj och mina älskade vänner, dom gör mej hel! Om mindre än en vecka bär det av! Nästan en hel vecka med sötaste Emma! Ska bli så himla skoj! Lite oroligt för hur allt ska lösa sej men men...vi ser det som ett äventyr ;)
Tack alla ni som gör det värt att kliva upp på morgonen! Så här glad blir jag av er allihopa!

söndag 25 oktober 2009

Galen helg...igen







Jag har fått en liten kommentar om att jag borde uppdatera sidan så jag gör väl ett litet inlägg haha!


Helgen var underbar....fattar inte att man får leva såhär....mitt och Rebeccas nya singelliv är helt galet!


Jag hade en liten inflyttningsfest i mitt nya lilla bo igår! :D Jätte mysigt verkligen! Jag är så glad över att Rovikarna kom hit en sväng och att mina andra trotjänare också var här! Fick en underbar inflyttningspresent av Becca - en Phalaenopsis! Gillart!

Efter en stunds nätverkande var det dax för utgång....Memento och dregen var det som gällde. Jeppe tyckte att vi borde skita i de för det såg inte ut att vara någe drag.....
Stackarn är ju från Kiruna så de e ju inte så lätt att hålla koll på krogarna här omkring ;) Det var ju löningshelg så det var smockat på Memento! Alla var fulla och glada och Dregen var dreggigare än vad jag hade hoppats på. Vissa var upp på scenen en sväng, vi shottade Fisher och Per ägde dansgolvet, allt var som vanligt haha! Kvällen slutade bättre än vad både jag och Becca hade kunnat hoppats på och det bar av hemmåt på en buss med massor av tjejtjatter haha!

Åter till vardagen och tentaplugg med studiegruppen....hade vi inte nyss tenta?? suck!

söndag 18 oktober 2009

tvättlås...

blä! inte kunnat boka tid på en vecka för jag får inte upp det jävla låset! gaaah! ska söka upp vaktis imorn....suck...vad gör man vid sånna här tillfällen?? när man inte får upp ett lås, inte kan skruva upp locket på en syltburk....eller vända på TV-bänken...I-landsproblem....singelproblem...suck....inte så att Ronja kan hjälpa heller....trött och febrig nu...men endå..vad gör man??

Söndag



Denna underbara veckodag som idag varit ganska trälig. Trött och slö idag. Igår blev det utgång, jag och Rebecca dansade rumpan av oss på, just det, Memento denna helg också. Jag gillar vekligen det stället, det är så mycket blandat folk, det känns som att alla är välkomna på nått sätt :) Jag fick kliva upp relativt tidigt imorse för Eva och Agneta kom och hämtade Ronja för en promenad med Melvin. Det var så roligt att träffa Eva igen, jag har ju inte gjort det sedan jag flyttade ut från Erik, men det är samma gamla Eva och det är ju skönt. Resten av dagen har jag varit med bröderna, vi har kört bort Buggyn på vinterförvaring och käkat hos mor, myyys men jag är så hängig, förkylning på gång. Kurerat mej med ett varmt bad och nu blir det film med jordnötsringar. Tänkte se Stockholm Boogie, Karl-Uno har ju tydligen gjort den filmen så då måste man ju kolla in ;) Mot soffan!

lördag 17 oktober 2009

En dag i regnet

Vaknade seeent idag..och låg och slöade lääänge. Rätt skönt efter att varit en aning "manisk" de senaste dagarna, med Östersundresa (som var riktigt nice för övrigt) och tok shopping i Birsta PLUS att skruva ihop allt. Nu börjar det äntligen likna nått här hemma! :D Jag och Ronja tog en långpromenad i höstregnet, usch vad ruggigt, men blev en skön anledning till att bara softa resten av dagen.




Senare på dagen åkte vi upp till mamma och Rolf och lagade lite festmat, gratinerad kassler med broccoli och tomat, den fick höga betyg där hemma! :D Nu ska jag snart gå på bädden efter en mysig kväll med ett glas rött. Imorn blir det Birsta på jakt efter en TV och byte av däck på Saaben. Tack och hej, leverpastej!

tisdag 13 oktober 2009

Jag är med bil!

Efter över en månads sökande är det alltså äntligen över! Nu har jag hittat min dröm (?) bil haha! Eller iaf en bil som går framåt! Lätt övertalad som man är blev det Henkes saaben till slut....köpte den efter att endast sett den i mörkret...snacka om förtroende jag måste ha för min mekaniker! :) Men det känns bra, äntligen kan jag åka till Birsta och handla resten till lägenheten!

Så här ser den ut! Men orginalet är kanske i något sämre kvalité. ;)



Imorgon är det då dax för labb i Östersund. Jag ser fram emot det och hoppas det kommer vara riktigt intressant!




Dax att krypa till sängs!

söndag 11 oktober 2009

Det sa "klick"...

Ja då är man inne på sista dagen innan en ny vecka. Oj vad sliten jag känner mej…men undra på de, vilken helg! Flera positiva överraskningar också! :D

Vi börjar med fredagen som jag trodde skulle bli en lugn hemmakväll med lite småfix i lägenheten. Istället blev jag medbjuden på käk och bowling i stan med sex grovarbetargrabbar, Emma tackade JA! En god bit mat och en sämre bowlingprestation senare bar det av mot stan och Memento. Där träffade vi goda vänner och dansade tooook mycke! Jag hade en riktigt trevlig kväll med grabbarna! Tacksam att jag fick följa med det testostoreonladdade sällskapet. Älskar mina tjejkompisar och vore det inte för dom hade jag mått mycket sämre just nu. Men ibland kan det vara skönt att bara få vara lite grabbig, bara härrja och inte analysera så mycket. Tänker på norrlands guld reklamen – ”man får vara sej själv för en stund”. Tji fick jag när kvällen slutade lite oväntat….och medförde viss analysering ändå haha!

På lördagen bar det av upp mot Stöde! Ooh vilket partaj! Massor av heta 90-tals profiler! Emma var sötast som en Graafsyster men brorsan hennes kom på en nära andra plats som Manson, rikigt ruggig med de där linserna. Jag och Beccisen körde på 90-tals serier och det blev då Buffy och en vampyr hehe. En riktigt rolig fest må jag säga!
Kvällen gick fort och helt plötsligt var vi på väg hemåt igen. I stan stötte vi på bror, kusin och lillkusin och gick på aveny. Jag var lite missnöjd över den långa kön och priset för att se ett band jag knappt visste vilka de var. Men allt missnöje var som bortblåst när Hoffmaestro började spela! Vilket ös! Jag förstår att de kallas för ett av Sveriges bästa liveband! Det sa ”klick” där i publikhavet också, Kalle, killen med brillorna i bandet, var riktigt söt! Tihi, Ante stod och pratade med honom efter spelningen…jag höll mej nära..ooooh så fin :D

Nä man kanske ska försöka gör lite nytta idag också. Typ städa lite smått….
Over and out!

fredag 9 oktober 2009

Ett nytt liv...

Ja egentligen skulla jag väl kunna säga Emmas NYA liv. Men det kändes alldeles för drastiskt..det enda nya är ju att jag numera är singel....och nyinflyttad i min lilla lägenhet. Annars är ju allt som vanligt. Jag bor med min underbara Ronja, pluggar beteendevetanskap på universitetet, jobbar extra på ICA och lever livet. Nja..kanske lever livet lite extra mycket nu..haha! Ser grymt fram emot lördagen då vi ska till Stöde (vilket öde) till Emma på 90-tals fest...ska bli sååå kul! Väntar med att avslöja vad jag och beccisen ska vara utklädda till...men de e hett ;) Åååh mitt alldeles första blogginlägg! I historien! Tänka sej! Hoppas de här funkar nu också...känner mej riktigt förvirrad haha! men men skoj skoj :) Nu gryr snart en ny dag...dax att gå ut med Robja en sista sväng sen blir det bädden för oss!

God natt Sverige!