måndag 14 december 2009

MC-knuttar, brutna ben och julmust!

Så kan man sammanfatta min lördagkäll! haha! Fick skjuts in till stan av Anders och Marina, passade på att bjuda en liten pojk på julmust ;)

Anlände så till Adas ensam....fundersam över vart ingången låg och om medelåldern var densamma innanför som utanför. Hittade vägen in och fick det bekräftat: medelåldern var densamma men på insidan var det ett jäkla drag! Tjiiihooo! Mötte Pelle direkt när jag kom in och kände mej väl omhändetagen :) Surrade och umgicks...senare kom Sara och Frida dit också...då blev de röjj framför scenen..och scenen för deras del haha! Bandet spelade bra musik och det var riktigt trevligt umgänge!
Tack Pelle för att du bjöd in mej! En ny värld har öppnats för mej hehe :)
Hemresan blev desto sämre...vi kom på den underbara idén att vi skulle traska från Adas ner till stan....brant backe + halka = dumt! Slutade med att Sara halkade och slog sej så illa så det blev en taxi till sjukhuset....ett brytet ben i knäskålen....TYPISKT! Stackars flicka :( Kom hem sent till min kalla lägenhet....klant hade lämnat fönstret öppet, igen! Suck! Men men...smsade lite så tänkte inte på de så mycke :)

Nu är det en ny vecka med nya tag! Dessutom har det äntligen kommit lite snö! Underbart! Lite ljusare..lite gladare? :)

2 kommentarer: